Om oss

imgHjemme hos Kristin på Sagene

Kassa er et boliglån fra Oslo Pensjonsforsikring, som er eid av Oslo kommune. Oslo Pensjonsforsikring har lenge tilbudt boliglån med et av markedets beste betingelser som et gode til ansatte i kommunen.

Med lanseringen av det nye låneproduktet Kassa, åpner vi opp for at alle kan søke om boliglån med rettferdige og gode betingelser.

I Kassa ønsker vi å gjøre låneavtalen enkel å forholde seg til, og at du skal være trygg på at du har en av markedets beste renter på boliglånet ditt. Vi tar ingen gebyr og du trenger ikke å forhandle om renten.

Kassa er på gløtt.
I 2023 åpner vi for fullt.

I dag kan du kun flytte boliglån til oss. Når den komplette Kassa lanseres i 2023, vil du også kunne søke om nytt boliglån i en mer effektiv og brukervennlig søknadsprosess.

img

Best mulig rente med minst mulig innsats

Mange lånekunder betaler mer enn de burde, men i Kassa gjør vi ikke forskjell på folk. Hvilken rente vi kan gi deg er basert på hvor mye gjeld du har i forhold til hva boligen din er verdt. Vi plasserer deg i Kassa Small, Medium eller Large, der alle i samme kasse har lik rente. Rettferdig og enkelt.

imgHos Tue på Grunerløkka

Boliglån uten forhandlinger

imgUtenfor hos Truls på Fornebu
imgHjemme hos Truls på Fornebu

Boliglån uten forhandlinger

Kassa er et forhandlingsfritt boliglån. Fordi vi bare har tre boliglån og tre rentenivåer, slipper du å forhandle om bedre betingelser.

Etterhvert som du betaler ned lånet ditt, eller boligen din stiger i verdi, vil du få en lavere belåningsgrad. Du vil da kunne flytte over til en kasse med bedre rente. Sånn får du best mulig rente.

Slik beregner vi din rente

Kassa kommer i tre størrelser: Small, Medium og Large. Forholdet mellom boligens verdi og hvor mye lån du har på boligen din gir deg en belåningsgrad. Jo lavere belåningsgrad, jo lavere rente. Skal du for eksempel kjøpe en bolig til fire millioner og du må låne en million, vil du ha en belåningsgrad på 25 %. Da er Small boliglånet for deg. Large er for deg som må låne mye (75-85%) av det boligen koster.

ProduktBelåningsgradRente
Large75–85 %4,14 %
Medium60–75 %3,67 %
Small0–60 %3,57 %

Finn din rente

Ønsket lånebeløp
3 500 000
Boligens verdi
5 500 000
Medium: 3,67 %